2015. május 24., vasárnap

Madden NFL 15 játék eladó - Xbox ONE - Jelenlegi ára: 8 000 Ft !

Alig használt, megkímélt állapotú, karcmentes Madden NFL 15 játék eladó Xbox ONE konzolra. Angol nyelvű borító, angol nyelvű PAL formátumú játék.
Fixáras, azonnal vihető!
"Az Electronic Arts imádott amerikai focis sorozata folytatódik, és jobb formában van, mint valaha. De kérdezhetnéd: mi az, amiben a Madden NFL 15 többet képes az elődöknél nyújtani? Tény, hogy az ezt megelőző részek közel tökéletesre csiszolták a játékmenetet, ám az Electronic Arts szakemberei nagyon is tisztában vannak azzal, hogy szimplán az átigazolások frissítése nem elég, sőt, kifejezetten újító ötletekkel rukkoltak elő!
A fejlesztett Player Sense technológiának köszönhetően játékosaid érzelmei sokkal jobban tükröződnek, életszerűbben reagálnak az egyedi helyzetekre, és sokkal inkább képesek improvizálni. Ezzel együtt a védekezési rendszeren, a passzokon és szereléseken is sokat javítottak, így bátran kijelenthető: a Madden NFL 15 megjelenésekor a valaha készült legélethűbb, legélvezetesebb amerikai focis szimuláció! "
Budapesten napközben II. kerületben, esténként Zuglóban vagy Oktogon közelében tudom átadni. Sikeres licitálás követően telefonon vagy emailben tudun helyszínt és időpontot egyeztetni. Vidékre a postai díjszabásnak megfelelően küldöm előreutalást követően.



Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2015-06-02 12:28
. Madden NFL 15 játék eladó - Xbox ONE - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése